donderdag 12 april 2012

Eindelijk een blog aangemaakt. Gaat verassend eenvoudig moet ik zeggen.
Ben nu een weekje onderweg en alles verloopt naar wens (de mijne toch). Virginia, toch zeker het zuiden, is een prachtig fietsland.
Er zijn misschien niet zoveel fietspaden (geen eigenlijk buiten Washington) maar dat stoort nauwelijks. Alle chaufeurs zijn hier heel respectvol voor fiesters, zeker op de country-roads Als ze niet langs kunnen blijven ze rustig achter je tot dat het wel kan zonder gevaar. Je merkt snel dat ze hier sowieso een stuk voorzichtiger op de weg zijn dan in Europa, kunnen we gerust een voorbeeld aan nemen. Grote wegen zijn soms (helaas) niet te vermijden, maar vallen al bij al ook nog mee.
Ik heb al wat foto's maar hoe ik ze hier op de blog krijg zoek ik later wel eens uit.

1 opmerking:

  1. Leuk om iets te horen van een reislustige ziel,het geeft je een beetje het gevoel om mee op reis te zijn. Hier komt een straaltje zon piepen tussen de mist en wolken door.In de serre zijn de meeste groenten geplant en de Walter is hier aan zijne carpoort aan het werken. Naomi en Siri en Bart vliegen hier in en uit het huis ,gelukkig is hier een diepvries standby.
    Morgen hebben we eters ( lamsboutje met gepofte patat, zure room,sla ,broccolisoepke en desserke)We zullen een hapke voor je meeeten !
    Jan in de dode uurtjes kan je oefenen om een zelfportret te maken voor uwen blog!
    Oh ja op discoverychannel gaven ze enkele tips ivm. je houding als je opgewonden en aanvallensklare beren tegenkomt.
    Voila dit was een eerste reactie,af en toe zal ik een poging doen om wat nieuws bijeen te zeveren.groetjes Carine

    BeantwoordenVerwijderen